fredag 1. desember 2017

Spennende skriveoppdrag for El-Proffen - Sponsor for skiskytter, Tarjei Bø. Vinn 25000 i reisegavekort


I høst har jeg samarbeidet med Norges største elektrikerkjede El-Proffen, som har ca 180 medlemsbedrifter og i underkant av 4500 ansatte.  Oppdraget mitt var å skrive et julemysterie som skulle publiseres nå i desember. El-Proffen sponser Tarjei Bø og det var derfor naturlig å involvere ham i historien. Underveis i prosessen har jeg samarbeidet tett med både El-Proffen og reklamebyrået Fundament, som har laget en treffende illustrasjon og reklamefilm.
Anbefaler reiseinteresserte lesere å gjøre et forsøk på å løse mysteriet. Gevinsten er nemlig hele 25 000 kroner i reisegavekort.

Les konkurransen i linken under:

https://www.elproffen.no/artikkel/hvem-stjal-borsa-til-tarjei-bo/



Lykke til.

3 kommentarer:

  1. Gratulerer, så gøy! Du er flink til dette med litt annerledes og kreative skriveprosjekter, husker vårens påskekrim. Regner med at du har enda flere sånne jobber på gang, stå på!

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei der. Takk for hyggelige ord. Veldig gøy å drive på med slike oppdrag. Det blir som du sier litt annerledes, da man får noen rammer man må holde seg/bevege seg innenfor. Veldig utfordrende og lærerikt, samt gøy å samarbeide med andre. Opplever at slike oppdrag gjør at man også får nye muligheter andre steder. Ser at du også holder på med mye forskjellig. Utrolig gøy å følge deg:-)

      Slett
  2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett