mandag 4. januar 2016

Novelle i ViMenn, ny bok, og samarbeid med iTent studios"Ord mot ord" - ViMenn uke 1- 2016

Denne novellen skrev jeg i mars ifjor. Da jeg nå fikk beskjed om at den kom i ViMenn i uke 1, så må jeg innrømme at jeg ikke husket hva slags novelle det var snakk om eller hva den handlet om. Jeg har nå skrevet over 120 ulike historier, så da er det vel bare rett og rimelig at man glemmer. Siste tiden har jeg opplevd å ikke få til å skrive noveller. Jeg kommer rett og slett ikke på gode plot. Det er vel dette som kalles en slags "skrivesperre" som man har hørt andre har. Jeg kan kjenne litt stress ift dette, begynner å frykte at jeg har "mistet det", men vet samtidig at en ferie som jeg nå har vært gjennom aldri er bra ift min skriving. Jo slappere jeg blir, jo mindre kreativ blir jeg.:-) Nå har jeg funnet frem novellen "Ord mot ord" og jeg husker den selvsagt igjen. En syk illustrasjon har de laget, men samtidig meget beskrivende for fortellingen. Håper noen får lest den

I desember begynte jeg på språkvasken av krimsamlingen jeg skal utgi til påske. Den skal hete "En god natts søvn". Samarbeidet med forlaget er glimrende og jeg håper og tror at dette skal bli bra. Det vil være en samling av de beste krimnovellene jeg har skrevet, som selvsagt ikke har stått i de tidligere bøkene, men som har vært publisert en gang i et eller annet magasin. Forsiden er nå klar og jeg vil etterhvert vise den her på bloggen. Jeg har også inngått et samarbeid med iTent studios og Ianco Ilies, så i forkant av utgivelsen vil det komme et litt spennende "reklameringsstunt".

Anbefaler bedrifter og privatpersoner å ta en kikk på iTent.no dersom man ønsker en meget dyktig produsent innenfor reklamering eller musikk.

Håper året har startet bra for dere alle.
Godt nyttår

Jan-Erik


2 kommentarer:

  1. Hei! Den illustrasjonen er jo bare rå! Litt grotesk, men heftig! Skjønner du har travle dager, og ikke stress med novelleideene, de kommer nok plutselig tilbake. >Er sikkert bokprosjektet som stjeler fokus. Gleder med masse til å se reklamesnutten! God helg!

    SvarSlett
    Svar
    1. Hehe, ja den var jo litt kul. Hvordan går det dine prosjekter i Spania? Får du skrevet noe eller er det bare sol, bading og kos:-)?

      Slett