tirsdag 3. mars 2015

Hjemmet Uke 10: Livslang gjeld

Hjemmet uke 10: Livslang gjeld


Denne uken publiserers novellen "Livslang gjeld" i Hjemmet. Den er også kjøpt opp av Danmark og Sverige noe som gjør meg både glad og stolt. Det er en historie som jeg nylig skrev og er derfor litt overrasket over hvor fort den publiseres.
Som vanlig er illustrasjonen veldig bra, og jeg blir stadig imponert over hvordan de klarer å lage et bilde som likner på min forestilling av omgivelsene og hovedperson. Det er utrolig inspirerende og motiverende å samarbeide med så profesjonelle aktører som magasinene faktisk er. Man kan merke at de er tunge aktører og at de har holdt på i mange år. Ikke minst så er disse fictionsansvarlige veldig tydelige og enkle å forholde seg til... Er historien etter deres kriterer så får man høre det, er de ikke det, så legger de ikke noe i mellom. Takler man dette så er et slikt samarbeid helt gull.


Jan-Erik

5 kommentarer:

 1. Hei! Kommenterte på forrige versjon av dette innlegget, men ser du har lagt det ut på nytt, så da forsvant jeg vel. I alle fall, skal si du er produktiv! Skjønte på tidligere innlegg at 100-jubileet alleredet er yesterday's news :)

  Flott å bli publisert i hele Skandinavia, du når jo da mange flere lesere enn bare her på berget. Kan du si noe om du selger aktivt mot de andre landene, eller om de tar kontakt, eller om det er ukebladet i Norge som selger deg inn, ev om dere har en sånn avtale? Jeg ber ikke om detaljer, bare noen stikkord = nysgjerrig! :)

  Lurer også på om du automatisk får tilsendt bladet (ev pdf) når du har noe på trykk, eller om du må følge med selv?

  Nyt onsdagen!

  SvarSlett
 2. Hei igjen. Det var noe feil med plasseringen av bildet og tekst så jeg måtte fjerne det og legge inn på nytt. Jeg kan svare deg litt mer detaljert dersom du ønsker på mail. Dersom du sender meg en mail på: vik.janerik@gmail.com så svarer jeg tilbake på din mail. Høres det greit ut?

  SvarSlett
 3. Artig å se hvor produktiv du er, og imponert over hva du får til!

  SvarSlett
  Svar
  1. Så hyggelig å høre fra en som har kommet så langt som deg. Prøver å haste etter 😃

   Slett