fredag 20. mars 2015

Arv og Begravelse"Denne historien har allerede stått på trykk i Hjemmet.( Uke 11) Tittelen sier mye om handlingen.En eldre frue sliter med hvordan hennes arv skal disponeres og ønsker å bruke sine siste dager på å påvirke dette så mye som mulig. De to naturlige arvingene, som dessverre ikke er de beste druene i klasen, gjør sitt ytterste for å påvirke henne.Håper noen fikk lest den.


Ellers har jeg forrige helg hatt meg en skrivetur til det som synes å bli et fast reisemål når jeg skal skrive, nemlig Morgedal Hotel. Denne gangen tok jeg med meg en kompis slik at ensomheten ikke ble for overveldende:-) Jeg skrev og han slappet av. En kombinasjon som passet oss perfekt.Jeg laget en ny krimnovelle som i disse dager er til vurdering hos et magasin. Alltid spennende å vente på svar. Fremdeles så er jeg i en god periode når det gjelder kreativitet og denne uken solgte jeg en ny novelle til ViMenn. Alltid en god følelse å få bekreftelse på at novellen fungerer.


7 kommentarer:

 1. Høres herlig ut med skrivetur. De fleste hoteller har jo en avslappende atmosfære, med god mat og service. Og er man ekstra heldig, har hotellet en sjel som inspirerer til skriving...
  Jeg har litt for mye andre prosjekter på gang akkurat nå, til å finne tid til kreativ skriving. Men jeg har begynt å sette av tid hver morgen til skriving, bare kreativ "flow" som gjør meg glad og enda mer inspirert.
  God helg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Lill-Karin. Utrolig deilig med skrivetur. Har gjort det en gang tidligere, men da dro jeg helt alene. Ønsket ikke dra på et nymotens og strigla hotel, men som du skrev så valgte jeg et sted med sjel, god mat og service. Helt genialt og utrolig inspirerende. Sikkert lurt å sette av tid til skriving. Kanskje det hadde vært lurt for meg også... Hmmm, skulle jeg prøve det tro? Gpd ide. Jeg skriver jo mye noveller, men kjenner mer og mer at jeg har lyst på utfordringen med å skrive lengre. Likvel så er jeg litt redd for å ikke skulle holde varmt dette med noveller ift at jeg nå selger jevnt og trutt til ukeblader. Ha ei fin helg du også, og lykke til med alle dine prosjekter

   Slett
 2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 3. Hei, så flott med skrivehelg på hotell! Greide du å fokusere på den ene, eller hadde du kofferten full av skisser og ideer da du dro hjem? :) Det høres smart ut å ta en sånn intensiv skriveøkt. Måtte den kreative perioden vare lenge!
  Jeg fikk ikke lest Arv og begravelse, men i påsken besøker jeg noen som kjøper Hjemmet fast, og da håper jeg de har tatt vare på mange blader til meg :)
  God helg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei igjen, Hr.Kreatur. Jeg hadde ingen plan når jeg dro opp, men hadde mange påbegynte noveller jeg visste jeg kunne jobbe med. I bilen på vei opp dukket det opp en helt ny historie, så det ble den jeg arbeidet med og fullførte. Rare greier. "Arv og begravelse"er en historie jeg er fornøyd med, men jeg har oppdaget en viktig detalj som ødelegger litt. Du får se om du legger merke til den om du leser den;-) Genialt med en skrivehelg på hotell og jeg har funnet meg "mitt sted". Rolig omgivelser og sjel i veggene... Lykke til med din skriving og god helg:-)

   Slett
 4. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett