torsdag 4. februar 2016

Boksalg, reklamering og spenning

Da har jeg sluppet min aller første reklamevideo. Jeg må si at jeg er overveldet over hvor mange som har klikket inn og sett den på kort tid. Så vidt jeg kan se har det vært over 5400 visninger, og det må jo være bra for en ukjent forfatter som meg. Videoen er laget sammen med Ianco Illie ( iTent studio) og jeg må si at jeg aldri hadde forestilt meg at det ville bli så bra og profesjonelt. Jeg anbefaler andre å ta kontakt med han dersom de ønsker noe innen reklamefilm. Han er ekstremt dyktig.
Jeg har også lagt ut et lite leseutdrag som jeg ser endel har fått med seg. Tusen takk til alle som har delt linkene mine.

Ellers så er det mange som vil lese boka og jeg er utrolig takknemlig for alle bestillinger. Det er jo faktisk litt viktig for meg å få solgt litt, dersom jeg skal gjøre forlaget happy og få spredd mitt "spennende" budskap. Dette er blitt en bok som jeg håper skal gi mange en hyggelig lesestund. Jeg tror og håper at det er historier som vil passe for de fleste, med små tvister som jeg håper forvirrer, overrasker og gleder. Det er kun krimnoveller og 23 stykker å velge mellom. Min personlige favoritter er "Samleren ved klippene" og "En god natts søvn", men vet godt hvor forskjellig smak er, så er spent på hvilke historier dere andre liker best.


Nå nærmer det seg etterhvert fristen for å forhåndsbestille via meg, så dersom flere ønsker boka, så er det bare å sende meg en melding på facebook. Jeg trenger da adresse for faktura og forsendelse.
pris 249,- 50 i porto.

Dersom du vil hente den hos meg kan du selvsagt få en hilsen i boka. Vanskelig å få det til dersom den må sende den, da den sendes rett fra forlaget..

Håper mange vil like boka.:-)Jan-Erik

3 kommentarer:

 1. Hei! Gratulerer, så mye som skjer på en gang! Jeg leter etter lenke til videoen men finner ikke. Er kanskje på FB det skjer, år ta en titt... God helg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg fant, jeg fant - kul video! :)

   Slett
 2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett